Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • A man squatting in front of a server console with his laptop.

   Инсталационни услуги

  Предизвикателства

  Правилната инсталация е от решаващо значение

  Инсталацията и пускането в експлоатация на вашето оборудване от сертифицирани специалисти Ви гарантира, че то е конфигурирано при оптимални работни характеристики, спестявайки Ви време и пари и удължавайки живота на Вашето хардуерно решение. Нашите инсталационни услуги са структурирани така, че да можете да изберете какво желаете да извърши за Вас Schneider Electric.

  Инсталационни услуги, описание на предложението

  Default Alternative Text
  • Решения

   Услугите за монтаж и пускане в експлоатация от Schneider Electric CPCS гарантират, че Вашите решения за захранване и охлаждане са правилно монтирани, като нашите гъвкави възможности за график ще отговорят на нуждите на Вашия бизнес.
  • Защо нашите предложения са високо оценени

   Закупуването на услуги за инсталация от Schneider Electric Ви позволява да се възползвате от експертни инженерни познания за проекти, получени от дългогодишен опит в проектирането и внедряването на сложни инфраструктурни решения.
  • Разграничаване

   Нашите сертифицирани сервизни професионалисти ще гарантират, че Вашето решение е правилно монтирано за надеждна и ефективна работа.