Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за контрол на електроснабдяването

   Управлявайте Вашите измервания.

   Бизнесмен, работещ на компютър, софтуер за енергиен мениджмънт, инструмент за анализ на големи данни.

   Предизвикателства

   Поемете управлението на електроснабдяването.
   Максимизирайте времето на работа на електрическите системи, осигурете добро качество на електроснабдяването, намалете общото си енергопотребление и определете колко да плащате за електро енергия.
   • Усъвършенстване на Вашия бизнес

    Нашите решения Ви позволяват по-добре да идентифицирате и да подобрявате последващия контрол на мерките за запазване на енергията с помощта на нашия софтуер за управление. Те ще допринесат за по-ефективно и надеждно електрозахранване, по-нисък процент на повредите и отказ на оборудването, което води до минимизиране на времето на престой. Някои процеси трябва да се изпълняват 24/7/365, ето защо компаниите с критични процеси се обръщат към Schneider Electric, експерт в решенията за непрекъсваемо електрозахранване.
   • Защо Schneider Electric?

    Нашите решения за управление на електроснабдяването осигуряват анализране  на енергията, за едно проактивното управление на енергопотреблението и оперативните разходи, като същевременно са в покрепа на вземането на стратегически решения и на най-добрите практики за енергиен минеджмънт. Това ще Ви помогне да повишите енергийната ефективност, да използвате изцяло съществуващите активи и да намалите емисиите, без да влошавате резултатите или качеството на продукта.
   • Разлика, която заслужавате

    Ние искаме да бъдем Ваш доверен партньор по енергийните въпроси. Предлагайки Ви десетилетен опит в управлението на електрически системи, технологичното производство и хардуерната/софтуерната интеграция, ние създаваме адаптирани към Вашите потребности решения, които ще Ви помогнат да следите енергопотреблението, да контролирате вътрешните условия на електрозахранване и да вземате съкраващи разходите решения.
   Промишлен работник в командна зала

   Приложения

   Ползи

   • Алтернативен текст по подразбиране
     
    Максимизиране на надеждността и характеристиките на мрежата.
   • Алтернативен текст по подразбиране
     
    Оптимизиране на електроразпределителната система.
   • Мъж, преглеждащ документи, докато говори по телефона
     
    Подобряване на крайните резултати.