Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Услуги за енергоспестяване

   Енергия

   Предизвикателства

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Направете вашата енергия по-ефективна, надеждна и екологична.

   Управлението на енергията става все по-сложно и се превръща в по-голям приоритет за бизнеса. Без подходящата подкрепа и напътствия е трудно да се идентифицират и приоритизират наличните възможности, поради липса на време, ресурси и/или познания.

   • Усъвършенстване на Вашия бизнес

    Нашите енергийни експерти ще Ви помогнат да направите оценка на Вашето предприятие, за да осмислите текущата ситуация, и ще работят с Вас за постигане на Вашите цели в областта на енергията.

    Първо, ще направим оценка на наличните системи за измерване, автоматизация и/или осигуряване на качеството на електрозахранването и ще дадем осъществими препоръки.

    След това нашите експерти ще извършат контрол и фина настройка на Вашите системи, за да максимизират енергоспестяването, ефективността и надеждността.
   • Защо Schneider Electric?

    В продължение на 20 години нашият екип, предоставящ услуги за енергоспестяване, подпомага процесите на управление на енергията, оптимизация и устойчивото развитие на нашите клиенти. Нашите предложения покриват широк спектър от потребности в областта на енергоспестяването - от осигуряване на точност на данните до проучване на области за усъвършенстване и осигуряване на максимална степен на оптимизация. Ние ще работим с Вас, за да съставим индивидуализиран план, отговарящ на Вашите потребности.
   • Разликата, която заслужавате

    Ние внасяме яснота в комплексните енергийни процеси, като предоставяме ясни, приоритизирани планове за действие. Нашите експерти гарантират последователност на Вашите резултати.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Вижте нашите услуги

   Технологични решения за набиране и проследяване на данни за енергията и устойчивото развитие на съоръжения или предприятия с цел съставяне на отчети и анализ.

   Ползи

   • Алтернативен текст по подразбиране

    Подобрена и устойчива възвращаемост на инвестициите и непрекъснато измеримо намаляване на разходите.
   • Алтернативен текст по подразбиране

    Повишена надеждност и ефективност.
   • Алтернативен текст по подразбиране

    По-задълбочено разбиране за Вашето предприятие и ясна връзка между действия и резултати.