Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Софтуер за управление на енергията и устойчиво развитие

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Глобални предприятия притежават сгради и имат служители по целия свят. Трябва да съберете данни от всеки обект, за да получите ключовите показатели и неефективността. Тези данни трябва да бъдат централизирани и налични в глобален мащаб. Имате нужда от скалируемо софтуерно решение и от услуги за получаване на максимума от Вашия софтуер.
   • Усъвършенстване на Вашия бизнес

    Съобразявайки се с изискванията на клиентите, ние даваме препоръки за стратегии, предлагаме технологични решения надвишаващи целите на клиентите.
   • Защо Schneider Electric?

    Ние Ви помагаме да разберете къде сте днес, къде искате да отидете и как да стигнете до там. Нашите софтуерни решения правят данните за енергията и устойчивото развитие видими, давайки възможност за сътрудничество, ефективност и съкращаване на разходите.
   • Разликата, която заслужавате

    Нашият печелил награди софтуер се използва от повече от 4,500 клиенти за управление на 300,000 обекта по целия свят. С управлението на 30 милиарда щатски долара за енергопотребление и до 40 милиона метрични тона СО2 нашият софтуер е в основата на нашите услуги.
   Представители на бизнеса, разглеждащи планове за енергийна ефективност, обслужване в полеви условия

   Вижте нашите услуги

   Нашите услуги в областта на енергията и устойчивото развитие осигуряват експертните познания, от които имате нужда, за да получите повече от своите данни за енергията и устойчивото развитие.

   Ползи

   • Алтернативен текст по подразбиране

    Анализ на енергийното потребление и разходи.
    Управление на показателите на енергоспестяването и контролните данни. Интегриране на нови или съществуващи системи.
   • Алтернативен текст по подразбиране

    Проследяване на въглероден, воден, отпадъчен и други видове отпечатък. Споделяне на резултатите със заинтересовани лица.
   • Алтернативен текст по подразбиране

    Мониторинг на енергийния пазар и пазара на въглеродни емисии. Проследяване на бюджетите и фактурите на електроразпределителните дружества.