Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Услуги за предоставяне на отстъпки и стимули

   Финансовите средства на енергийните компании в полза на съкращаването на разходите по проекти за енергийна ефективност

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Нямате нужда от професионален одит на Вашите обекти, за да разберете, че оборудването и процесите не са толкова енергийно ефективни, колкото биха могли да бъдат. Вашите проекти могат да бъдат подходящи за получаване на отстъпки и стимули от страна на електроразпределителните дружества, но не знаете откъде да започнете процеса. Непоисканите отстъпки са загубени възможности.
   • Усъвършенстване на Вашия бизнес

    Управлението на процеса на получаване на отстъпки и стимули може да се окаже сложно за организациите. Експертите на Schneider Electric предоставят цялостно решение за идентификация и обработка на отстъпките и стимулите за клиенти с проекти в САЩ и Канада. Тази програма за комплексно обслужване е в подкрепа на проекти за ново строителство, преструктуриране, модернизация и поддържане на капитала.
   • Защо Schneider Electric?

    • Проучване и постигане на отстъпки и стимули за проекти на клиенти, като част от услугата Мениджър на отстъпки
    • Достъп до повече от 30,000 програми на национално ниво
    • Координиране на проектния процес между клиента, търговците и енергийните компании
   • Разликата

    • Експертите на Schneider Electric се фокусират върху Вашите програмни цели, за да са сигурни, че проектите се изпълняват точно и ефективно.
    • Ние с ентусиазъм разработваме и внедряваме устойчиви, финансово обосновани решения. Ние се стремим да осигуряваме най-добрите решения за Вашето предприятие.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Вижте нашите услуги

   Енергийните компании заделят милиарди долари всяка година за енергийни отстъпки и стимули. Вие плащате, за да участвате в тези програми, това са Вашите пари. Ние връщаме тези пари, което може да съдейства за намаляване на капиталовите разходи и за освобождаване на ресурси. Оптимизирането на енергийната ефективност на Вашия обект може да подобри както крайния резултат, така и портфолиото за устойчиво развитие.

   Ползи

   • Алтернативен текст по подразбиране
    Разглеждайте стратегически въпросите, свързани с енергията и устойчивото развитие, за да гарантирате, че всички решения поддържат всички аспекти на Вашата организация.
   • Алтернативен текст по подразбиране
    Когато идентифицираме възможностите за отстъпки и стимули, се фокусирайте върху основните функции, уведомете енергийната компания и предайте цялата документация.
   • Двама мъже, вперили поглед в лаптоп в център за мрежови данни, софтуер за енергиен мениджмънт, енергийна ефективност.
    Получете достъп до отчет за състоянието, който включва всички активни отстъпки във Вашата област, всички отстъпки към момента и всички проекти, които не отговарят на изискваниуята за получаване на стимули.