Bulgaria

Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

  Модернизация на инфраструктурата и повишаване на ефективността

  Повишаване на ефективността като двигател за възвръщаемост на инвестициите

  • Проучвания на казуси Ефективността като двигател на спестяванията и устойчивото развитие

   Лидер в производството на спортни облекла в Северна Америка се обърна към Schneider Electric за провеждане на одит на производствените процеси в най-големия му производствен обект. Нашите инженери идентифицираха мерки за съхранение на ресурсите, водещи до енергоспестяване, икономия на ресурси и съкращаване на разходите на обекта. В своя окончателен доклад Schneider Electric обобщи мерките за съхранение на ресурсите и предвиди потенциалните спестявания при подобни обекти в рамките на корпорацията.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
  • Проучвания на казуси Използване на отстъпки с цел намаляване на проектните разходи

   Национална фармацевтична верига бе осъществила хиляди проекти за енергийна ефективност през последните три години. В допълнение към препоръките за приоритизиране на проектите, Schneider Electric пое управлението на процесите по получаване на отстъпки при повече от 1,250 проекта. От 2012 г. нашият екип за услугата Осигуряване на стимули генерира приходи от 1.6 милиона щатски долара, като очакванията са за още 530,000 щатски долара.

   Industrial crane used for constructing new smart buildings in a smart city (smart city concept).
  • Пo пътя към IS0 50001

   Schneider Electric стартира инициатива за сертификация по ISO 50001 в двадесет и шест завода в САЩ, за да реализира намаляване на енергопотреблението с 25%. Осъществявайки множество  проекти за енергийна ефективност през последното десетилетие, Schneider Electric постигна 28% намаляване на енергопотреблението (вече 37% от 2004 г. насам) и сертификация по ISO 50001.

   Smiling salesman in electronics store, sustainability services, digital economy.
  • Поставете креативното финансиране на масата на преговорите

   Голям югозападен университет с ограничен бюджет отчаяно се нуждаеше от модернизация на оборудването. Услугите за сключване на Договори за енергоспестяване на Schneider Electric предоставиха креативна алтернатива. С помощта на Договорите за енергоспестяване университетът финансира необходимата модернизация, като използва гарантираните енергоспестявания през целия период на изплащане.

   College graduate looking at college building
   Жилищна сграда в процес на изграждане с разширение,

   Предизвикателства

   Оптимизирането на потребяваните енергия и ресурси Ви позволява да съкратите разходите, но намирането на такива възможности във Вашия обект може да се окаже предизвикателство. Възможностите за оптимизация и ефективност могат да варират в широк диапазон, в зависимост от оборудването и процесите във Вашия обект. Идентификацията и приоритизацията на такива проекти може да изисква много усилия, но реализирането на икономия на енергия си струва.
   Изглед на колежанска тухлена

   Модернизация на инфраструктурата и повишаване на ефективността

   Реализация на проекти за енергийна ефективност с измерима, проверима възвращаемост на инвестициите.

   Защо да работите с Schneider Electric?

   • Алтернативен текст по подразбиране Намаляване на енергийното потребление Нашите професионалисти в областта на ефективността предлагат своите експертни познания на клиенти, стремящи се да намалят енергопотреблението. От концепцията до завършването, ние предоставяме цялостно ръководство за всеки етап от Вашия проект.
   • Алтернативен текст по подразбиране Стимулиране на устойчиво развитие Нашите експерти притежават уникална квалификация и могат да Ви помогнат да оптимизирате ползите от енергийната ефективност, благодарение на широка гама от услуги, които обхващат всичко, включително решения за възобновяема енергия и помощ при сертификацията на сградната ефективност.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Производителите могат да намалят своето потребление с 5-15% чрез инициативи за ефективност.
   • Алтернативен текст по подразбиране Енергийната ефективност е прост, достъпен и ефективен стимул за съкращаване на разходите във Вашия обект.
   • Алтернативен текст по подразбиране Предвидените икономии възлизат на 20 милиарда щатски долара при повишаване с 10% на енергийната ефективност в търговски и промишлени сгради.
   • Алтернативен текст по подразбиране 5%: Ефективност може да се постигне чрез промяна в поведението.