Bulgaria

Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text
  Фокусът върху енергията води до ефективни резултати

  Консултация по енергийни въпроси

  • Казуси Производител на метал внедри успешно централизирана енергийна програма

   Schneider Electric изгради централизирана енергийна програма за производител на метал в САЩ, за да консолидира стратегическите енергийни решения. Този нов подход доведе до спестявания, възлизащи на 2 милиона щатски долара през първата година от партньорството. Нещо повече, виждайки успеха на програмата в САЩ, европейският екип възприе същия подход и централизира енергийните програми на 12 европейски обекта.

   pipes in facility, water management, oil and gas, mineral processing
  • Проучвания Компания за хартия търси възможност за развитие в различни географски местоположения

   Глобален производител на целулоза и хартия е търсил възможности да оптимизира разходите и да поддържа устойчиво развитие.  Търсейки задълбочено различни географски местоположения, компанията нае Schneider Electric за провеждането на проучвания в Европа, Азия и Южна Америка. След промяна в тарифни ставки, повишаване на качество електрозахранването, внедряване на когенерации и подобряване фактора на мощността бяха реализирани спестявания, възлизащи на 5.7 милиона щатски долара.

   Angled view of a bridge and a river, water management
  • Проучвания на казуси Оператор в областта на здравеопазването и жизнения стандарт на възрастните хора спестява 400,000 щатски долара, като внедрява слънчева енергия

   Компанията проучи различни начини за подобряване на оперативното устойчиво развитие и качеството за енергийни отстъпки, предлагани на бизнеса в Ню Джърси. Schneider Electric даде препоръка - да се реализира решение, което използва слънчева енергия. Екипът стартира конкурентен RFP за доставчици на електроенергия произведена от слънчева енергия, като избра доставчик, чието предложение  бе с 400,000 щатски долара по-малко от предвидените в бюджета разходи по проекта.

   A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals
  • Проучвания Инвестиционна фирма извлича изгода от експертните познания за успешно придобиване

   Дружество за частни капиталови инвестиции обмисляше възможността да придобие компания за транспортиране на природен газ. Дружеството имаше нужда от информация за промишления сектор на природния газ и целесъобразността на придобиването. Schneider Electric направи независим анализ, който включваше дългосрочна перспектива и специфични за индустрията източници на влияние, което позволи на компанията да вземе своето решение. След като пристъпи към реализация на придобиването, компанията генерира брутна печалба от 12 милиона щатски долара при оперативни разходи, възлизащи на 4 милиона щатски долара.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
   Срещи в модерен офис, консултации по въпросите на устойчивото развитие, енергиен мениджмънт

   Предизвикателства

   Натъквате се на много данни за енергийните разходи, възобновяемата енергия и инициативите за устойчиво развитие. Искате да разберете кое е най-важно за Вашия бизнес - това може да се окаже трудна задача. Веднъж вземете ли решение, трябва да осмислите икономическите и логистичните аспекти, за да внедрите тези програми. Как да разберете кое е най-важното и какви действия трябва да бъдат предприети за съкращаване на разходите и повишаване на ефективността?
   Бизнесмен, лице в лице с група хора на среща, консултация в областта на устойчивото развитие.

   Консултация по енергийни въпроси

   Нашите експерти установяват ефективността на Вашите операции с цел намаляване на енергийното потребление

   Защо да работите с нас?

   • Алтернативен текст по подразбиране Опит в областта на енергията и устойчивото развитие Възползвайте се от нашия дългогодишен опит. Ще Ви помогнем в управлението на сложни енергийни казуси. Бъдете партньор с новатор и лидер на идеи, който ще защитава Вашите интереси.
   • Алтернативен текст по подразбиране Експертни познания и ноу-хау за пазара Непредубедени, независими проучвания и анализи. Ние анализираме глобалните стокови пазари с голяма точност и Ви консултираме, за да знаете как и кога да действате.