Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

   Услуги в областта на енергията и устойчивото развитие

   Първо, представете си енергийно-ефективно, рентабилно предприятие с устойчиво развитие. После разгледайте нашите услуги в областта на енергията и устойчивото развитие, включително управлението на голямо количество данни, за да превърнете тази представа в бизнес реалност.

   Прочетете бялата книга
  • Default Alternative Text

   Хилтън е пример за устойчиво развитие

   Международен хотелиер смята, че Schneider Electric повишава ефективността, разширява опита и иновациите на всяко ниво на неговата собственост.

   Гледайте видеото
   • Готови ли сте за Големите Данни? Корпоративен енергиен мениджмънт и управление на устойчивото развитие

    Вижте как облачна платформа на ниво предприятие може да събира и анализира данни, за да повиши ефективността и да намали разходите.

    Фигура на два чифта ръце, преглеждащи анализи на големи количества данни под формата на схеми на хартия и таблет, съставяне на отчети за устойчиво развитие.

    Предизвикателства

    Искате да повишите корпоративната прозрачност, за да постигнете целите в областта на енергията и устойчивото развитие. Вашите приоритети са намаляване на оперативните разходи и повишаване на надеждността на енергията. Вашите ресурси са ограничени, но имате нужда от точните данни, за да анализирате и приоритизирате Вашите проекти.
    Търговска сграда с много прозорци за по-висока енергийна ефективност, интелигентни сгради в интелигентни градове.

    Повишаване на ефективността и рентабилността

    Факти

    • Синя икона на земята с изобразени на нея Европа и Африка Цената на природния газ в Европа скочи с повече от 50% за една година.
    • Алтернативен текст по подразбиране 86% от компаниите използват електронни таблици, за да проследяват данните на енергийните компании, но само 33% са доволни. 88% от тези електронни таблици съдържат грешки.