Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Информационни услуги

   С изключително бързо променящата се бизнес среда, обърнете се към нашите облачни услуги, за да вземате по-интелигентни и основани на данни решения. Можем да Ви помогнем да превърнете свързаността и бизнес анализите в едно трайно конкурентно предимство.

   Безплатна пробна версия
   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   В днешно време бизнесът се нуждае от информация в реално време и идеи, за да оцелее и просперира. Компаниите се обръщат към решения, които предоставят софтуер като услуга (Saas), за да им помогнат да разширят бизнеса си с цифрово свързани предложения, които дават възможност за подобрена свързаност, внедряване на уникално информационно съдържание и поддръжка на по-добри бизнес решения.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Нашите решения

   Предоставяме Ви свързаност по веригата на доставки и информационни услуги.

   Защо да работите с Schneider Electric?

   • Икона графика нагоре Вземайте по-интелигентни бизнес решения Управлявайте Вашия бизнес по-ефективно с информация в реално време.
   • икона на пъзел Свързаност по веригата на доставки Ние свързваме участниците с нашата неутрална платформа и предоставяме критични бизнес анализи.