Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Безжичните технологии водят до качествена промяна в управлението на сгради и допринасят за повишаването на енергийната ефективност

  Двама бизнесмени в костюми разглеждат информация на таблет, устойчиво развитие в бизнеса, консултации за устойчиво развитие, доклади за устойчиво развитие, интернет на нещата
  Опростена схема, която представя опроводените и безжичните системи в една екосистема. Проучвания на ENERGY STAR сочат, че търговските офис сгради хабят до 30% от своята енергийна консумация.

  Какво е важно да се знае за безжичните технологии

  Проучванията сочат, че търговските сгради изразходват до 30% от консумираната енергия за управление на осветлението, ОВиК и контрол на влажността. Системата за сградно управление (BMS) може да помогне за управление на енергопотреблението.

  Използването на безжично BMS решение предлага преимущества за управление на съоръжения и енергия:

  • Лесният монтаж се подразбира - без специално окабеляване, без ремонти и без нарушаване на ежедневните активности.
  • Безжичната BMS инсталация е по-бърза, което води до намаляване на експолоатационните разходи и по-бърза възвръщаемост на инвестициите.
  • Безжичната система предлага възможности за надграждане поради отворените протоколи за комуникация и приложения. 
  • В подкрепа на "зелените" инициативи, безжичните технологии се придържат към разпоредбите и указанията и позволяват ползването на енергийно ефективни системи.

  За да научите повече за безжичните технологии за вашите съоръжения, свалете бялата книга на Schneider Electric, "Използване на безжични технологии за намаляване на разходите за енергия на сградата".
  Научете повече