Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Стилни решения за ежедневието

  Родители и тяхната дъщеря разопаковат хранителни продукти в кухнята
  Всяка стая на Вашия дом заслужава персонализирано устройство за окабеляване.

  Няколко прости начина да направите дома си по-интелигентен и по-удобен

  В нашите домове сега има повече технологии отколкото когато и да било преди, което ни дава възможност да се наслаждаваме на безпрецедентно качество на живота. За съжаление изискванията към домовете ни нарастват с увеличеното потребление на енергия. И въпреки удобството си, на съвременната технология често й липсва естетическа привлекателност.

  В отговор на това Schneider Electric™ са създали интелигентни, стилни решения, които осигуряват на собствениците на жилища комфорт и по-голям контрол. Модерност, съчетана с индивидуалност

  Бъдете себе си у дома
  С няколко гами атрактивни устройства за окабеляване, домашният декор приема изцяло ново измерение. Всяка стая може да има индивидуализирани ключове за осветлението, димери и розетки, които отразяват персоналните вкусове.

  Всяка продуктова гама включва разнообразие от висококачествени решения за всеки вкус. Някои от тях могат дори да се съчетаят с всеки декор посредством онлайн конфигуратора Mix & Match. Всичко необходимо е снимка или сканирано копие на модела, рисунка и дори чертеж.

  Удобство и допълнителен комфорт
  Да се чувстваш удобно в дома си означава да не трябва да се притесняваш за дребните неща, като например да ставаш, за да регулираш осветлението, когато се наслаждаваш на момента. Тук дистанционно контролираните димери и щори се оказват полезни, като осигуряват перфектната обстановка на една ръка разстояние по всяко време.

  Детекторите за присъствие осигуряват друг вид удобство. Като включват автоматично осветлението във всяка стая, в която влизате, те елиминират необходимостта да търсите в тъмното ключа на осветлението и оставят ръцете Ви свободни за по-важни неща. Детекторите за присъствие също така спестяват енергия, като изключват осветлението автоматично след като излезете от стаята.

  Цялостно управление на дома
  За тези, които желаят да почувстват пълния потенциал на модерния дом, Wiser™е насреща. Това е цялостно решение за управление на дома, което интегрира управлението на отоплението и осветлението в едно лесно за употреба решение.

  Забравихте да изключите осветлението в банята? Направете го от телефона си или от компютъра в офиса. Искате да спестите от сметки? Програмирайте дома си с отопление за множество стаи и схеми за управление на битовата техника.

  Системата Wiser предлага ниво на комфорт и персонализация, каквото може да се осигури единствено от цялостното управление на дома.

  Вижте как термостатът Wiser Air на Schneider Electric Ви позволява да контролирате удобството и икономиите за Ваше спокойствие.
  Научете повече