Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Специално разработени решения за хора с увреждания

  Бизнес екип
  Робърт Ериксон, DVISE Solutions; Фил Пигът, Clipsal and Schneider Electric Partner Business; Джош Линг, DVISE Solutions; Питър Лагозино, Clipsal and Schneider Electric Partner Business и Андрю Фрагнито,DVISE Solutions. "От осем годишен имах мечтата да напусна дома, да заживея в свой собствен апартамент и да съм независим, така че да мога да покажа на родителите си всички неща, на които са ме научили. Сега това е сбъдната мечта". - Наемател, Smart Living апартамент, Woodville West.

  "Умните" апартаменти в Woodville West, Южна Австралия са част от строителен проект на име “The Square", идея на Renewal SA за създаване на многоетажни жилищни сгради, подходящи за хора, търсещи алтернатива на традиционния дом в предградията.

  Осем от апартаментите са проектирани и изградени специално за хора с увреждания. Оборудвани със свръх модерни технологии, апартаментите представляват впечатляващо свидетелство за това как постиженията в интегрираните технологии могат да съдействат на хората да водят независим начин на живот.

  "Услугите за хората с увреждания се развиват в посока насърчаване участието в т.нар. умен начин на живот", казва Стив Алекзандър, Мениджър Услуги за хора с увреждания, Отдел за общностите и социалното включване (DCSI). Стив е бил движещата сила на проекта и основател на идеята да се подпомогнат хората с увреждания да живеят в жилищен блок с помощни технологии.

  Това, което отличава апартаментите е високото технологично ниво, което позволява на наемателите да живеят самостоятелно, да влизат, излизат и посрещат гости, когато поискат. За влизане в интелигентните Smart Living апартаменти не са необходими ключове. Наемателите влизат в сградата и в своя апартамент чрез дистанционен достъп, посредством устройства за дистанционно управление или таблет с интернет връзка. Вратите не само се отключват, но и се отварят напълно, за да пропуснат преминаването на наемателя в инвалидната му количка.

  "След като са вече вътре, наемателите могат да контролират осветлението, да включат климатика и дори да управляват телевизора със същите устройства", казва Джош Линг, интегратор на системи, DVISE Solutions.

  Открийте решения за Умен Дом
  Научете повече