Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Schneider Electric и Locum: Урок по сътрудничество

  3D визуализация на сграден комплекс
  Сътрудничеството е било ключов фактор за успеха на този проект. Снимка: Locum "Предпоставка за успешен договор за сътрудничество е доверието. Други важни фактори са обща визия, добра комуникация и гъвкавост. Schneider демонстрира това в решенията си за регулация и управление." - Джей Си Норлендър, старши ръководител проект, Locum

  Как Schneider Electric допринесе за "Сградата на годината за 2013 г." в Швеция

  Днешните болници разчитат особено много на технологиите за максимално увеличение на операциите, осигуряване на качествена грижа за пациентите и привличане на най-големите таланти в медицината. Когато Locum взе решение да построи новото си отделение по съдебна психиатрия в Худинге, Швеция, непосредствено извън Стокхолм, те определиха, че надеждни партньори със специфични решения за болници, са от особена важност за обезпечаване възвръщаемостта на техните дългосрочни инвестиции.

  Те избраха Schneider Electric™ и други партньори да конструират модерно съоръжение със строги изисквания за сигурност. Проектът Helix е вторият по големина в историята на Locum и първият, осъществен със съвременен договор за сътрудничество

  Защо сътрудничеството е от значение

  Сътрудничеството между различни доставчици, инсталатори, архитекти и ръководители на проекти е изпитан във времето подход в строителството. Но в днешни дни сътрудничеството има по-широко значение от това преди няколко години. Сега различните партньори участват в по-ранните етапи на проектите, често във фазата на планиране, което изисква стратегически отношения и по-тясно взаимодействеи между сътрудниците по проекта.

  Технологията играе ключова роля за улесняване на сътрудничеството 

  В проекта Helix техническите партньори - доставчици на пожарна и вентилационна техника, средства за управление и регулация, са включени в целия жизнен цикъл на проекта. Schneider Electric работи в тясно сътрудничество с клиента и партнира в разработването на решения за безопасна, модерна и гъвкава болнична сграда.

  Locum останаха доволни от крайния резултат. А Helix беше наречен "Сграда на годината за 2013 г." Според награждаващата организация Helix е "комплексен и широкомащабен строителен проект със строги стандарти за безопасност във фазата на проектиране и на експлоатацията на сградата....сътрудничеството между всички участващи страни е основен момент от самото начало".

  "Радостни сме от успеха на това сътрудничество", каза Якоб Хултгрен, ръководител проект за Helix в Schneider Electric. "Използвахме богатия си опит в областта на безопасността на пациента, критичното електрозахранване, интегрираните подсистеми и дългосрочните енергийно ефективни дейности, за да построим здравно заведение от световна класа за Locum."