Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Производители на машини - Открийте четирите области, където можете да получите конкурентно предимство

  Алтернативен текст по подразбиране
  Новото поколение MachineStruxure определя нови стандарти за конструирането на интуитивни машини. Гъвкави, мащабируеми решения за управление. Отделен, унифициран приложен софтуер. Готови за употреба тествани и валидирани архитектури. Стандартни решения за движение и безопасност. Експертни услуги за разработка на приложения и технически услуги

  Представяне на НОВОТО поколение MachineStruxure

  MachineStruxure е решение за пълна машинна автоматизация с ползи в целия жизнен цикъл на машината. Нови и високо ефективни контролери Ви позволяват да поддържате разходите ниски и понеже сте свързани навсякъде, интеграцията и поддръжката са много по-прости.

  Сега можете:

  1. Да намалите времето до излизане на пазара: SoMachine, програмната среда за всички MachineStruxure продукти и решения, опростява всяка стъпка в проектирането и пускането в експлоатация на Вашите машини.
  2. Повишаване на доходността: С нашата нова гама контролери получавате Ethernet, множество комуникационни портове, слотове за SD карта, табла за управление на енергията, безопасност, аналогови входове/изходи и модули за управление на движението - всичко това като стандартни характеристики.
  3. Подобрете ефективността. Новите гъвкави и мащабируеми контролери са с работни характеристики, които са еталон за индустрията.
  4. Опростяване на интеграцията и поддръжката: С Ethernet TCP/IP и IP на всички управляващи платформи, вертикалният достъп до производствените данни и статусът на машините е винаги на Ваше разположение.

  Открийте повече за ползите от MachineStruxure
  Научете повече