Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • IoT и устойчивото предприятие

  Мениджър на съоръжение използва софтуер за енергийно наблюдение с множество екрани, индустриално управление на енергията.
  IoT свързаността стимулира оперативния анализ за вземане на базирани на факти решения, оптимизиране на производителността на активите и финансово околичествяване на мерките за устойчиво развитие за по-добри нетни финансови резултати.

  Интернетът на нещата (IoT), технологична революция, стимулирана от конвергенцията на икономични датчици, Интернет свързаност, облачни изчисления и Големи данни трансформира начина, по който живеем и работим - и то на безпрецедентно ниво:

  • Близо 3 милиарда души днес имат достъп до Интернет.
  • Почти 2 милиарда потребители ще бъдат онлайн в следващите пет години.
  • 50 милиарда устройства ("неща" или "вещи") ще имат връзка с Интернет в същия период от време

  Обещанието за превръщането на такова голямо количество данни в готова за използване информация има за цел да трансформира начина на управление на бизнеса, определяйки рамката за нова ера на устойчиво развитие на предприятията.

  Потенциалът за нетна стойност на икономиите е огромен и разпространяващ се. Логистичните фирми оптимизират маршрутите за доставка на база IoT данни, съкращаване на потреблението на горива; производителите управляват процесите по-ефективно, използвайки по-малко енергия и намалявайки отпадъците, а собствениците на търговски имоти и операторите на обекти увеличават максимално комфорта на обитателите, в същото време намалявайки до минимум разходите и въздействието върху околната среда.

  Точно както софтуерът за веригата на доставки е дал възможност на глобалния бизнес драматично да подобри управлението на производството и инвентара и логистичната производителност, IoT предстои да превърне устойчивото развитие в критичен фактор за успех в предприятието, подобрявайки както брутните, така и нетните финансови резултати.

  Гледайте това кратко видео, за да откриете как "облачна" платформа на ниво предприятие може да събира и агрегира корпоративни данни за анализ, осигурявайки ефективност и съкращаване на разходите
  Гледай