Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Представяне на решението SmartStruxure

  Алтернативен текст по подразбиране
  Софтуерът SmartStruxure Building Operation осигурява управление на критичните сградни системи. "Нашето решение SmartStruxure осигурява ползи за целия спектър от заинтересовани страни в сградата. - Гарет О'Райли, Вицепрезидент на Schneider Electric за направление Сгради в Австралия и Нова Зеландия.

  Интелигентен мониторинг, контрол и управление на критични системи за сгради

  Решението SmartStruxure интегрира персонализирани хардуер, софтуер, инженеринг, инсталация и услуги, за да се осигури енергийна ефективност и ефективно управление на съоръженията.

  Решението се поддържа от софтуера StruxureWare Building Operation на Schneider Electric, който осигурява интегриран мониторинг, контрол и управление на ОВК, енергопотреблението, осветлението и други критични сградни системи.

  В допълнение, приложението се свързва лесно с друг софтуер StruxureWare в рамките на пакети, разработени за удовлетворяване на уникалните потребности на ключовите пазарни сегменти. Поддържани от EcoStruxure Web Services, пакетите ще унифицират основните софтуерни приложения на всички нива на дадено предприятие.

  Научете как решението SmartStruxure може да гарантира енергийната ефективност на Вашето предприятие
  Научете повече