Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Иновация на всяко ниво

  екран на контролна зала в нефтена рафинерия

  Нашата планета е поставена пред енергийна дилема: консумацията ще нараства с 50%, а в същото време трябва да намалим емисиите си на въгледороден диоксид наполовина.

  Единственото възможно решение е да станем 3 пъти по-ефективни. Енергията е основата на живота. Life is On, когато има електроенергия. В Schneider Electric ние гарантираме, че енергията я има, като я правим безопасна, ефективна, свързана и устойчива.

  Schneider Electric е в уникална позиция за справяне с предизвикателството на ефективността. Нашият опит в обединените IT-OT технологии и Smart Grid правят потреблението на енергия по-ефективно и свързано.

  Съвместно създаваме бъдещето на един нов свят на енергия, който е “3D + E”:

  • По-декарбонизиран: Активната енергийна ефективност от страната на търсенето е с 3 пъти по-голям потенциал за намаляване на емисиите на CO2 от страната на предлагането.
  • По-децентрализиран: Соларните системи и системите на съхранение ще отговарят за ~50% от новите добавки към капацитета до 2030 г. , като за 57% от потребителите се счита, че ще станат енергийно самодостатъчни, което ще доведе до нужда от повече микромрежи.
  • По-дигитализиран: Други 50 милиарда устройства и "неща" ще бъдат свързани към Интернет в рамките на 5 години.
  • По-електрически: Нуждите от електричество ще нараснат с 80% в следващите 25 години.
  Нашите иновации използват силата и обещанието на IoT революцията на всяко ниво:
  • Свързани продукти: Ние създаваме иновации в основата, за да интегрираме интелигентна, свързана технология със способност за цифров пренос на данни.
  • Edge контрол След това наслагваме ниво на хардуер и софтуер, за да изградим критична автоматизация в реално време и да управляваме решенията на оперативно ниво. 
  • Приложения,анализи и услуги: Нашият софтуер, приложения и анализи на ниво предприятие пренасят всички данни в оперативната интелигентна система.
  В допълнение към това инфраструктура, защитена със система за кибер сигурност, предоставя информацията на правилните хора, когато се нуждаят от нея, 24 часа в денонощието.

  Прочетете повече за това как даваме ново определение на енергийния мениджмънт и автоматизацията в "Иновация на всяко ниво" заедно с изобилие от линкове към ексклузивно съдържание за идейно лидерство.

  За да знаете повече