Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Подобрете показателите на Вашата болница - финансови, оперативни и за безопасност

  Хирурзи в операционна на зелена болница, безопасност на пациента, решения за здравеопазване
  Здравните заведения могат да се безпокоят по-малко за енергийната си инфраструктура с решенията на Schneider Electric Power и да се фокусират върху предлагането на качествени грижи. Само в САЩ стандартна болница с 50 легла изразходва 680,000$ годишно - средно около 13,611$ на легло, за електричество и природен газ.

  Тествани, валидирани и документирани архитектури, които осигуряват максимално налично захранване, надеждност и ефективност

  Schneider Electric предлага пълна гама решения, които могат да оптимизират всеки аспект от Вашите системи за електрозахранване и на свой ред да Ви помогнат да подобрите финансовите резултати, оперативната производителност и безопасността на пациентите чрез:

  • Действия за повишаване на енергийната ефективност: Следенето на всеки ват, който преминава през Вашата сграда Ви помага да вземате информирани решения за по-интелигентно използване на енергията.
  • Обезпечено електроразпределение: Убедете се, че ремонтните Ви дейности могат да се осъществят без прекъсване на захранването към други зони и с минимално неудобство за персонала и пациентите.
  • Мониторинг и контрол на електрозахранването: Увеличете максимално енергийните си възможности и вземете информирани решения при критични ситуации с електрическата мрежа.
  • Решение за операционната зала: Активиране на мониторинг на параметрите за електричество и околна среда в реално време, чрез лесен за употреба сензорен дисплей.
  • Прекъсване на електрическото захранване в сградата: Комбинация от интелигентни измервателни уреди, прекъсвачи и комуникационен интерфейс, работещи съвместно за поддържане на осветлението и непрекъсваемата работа на критичното оборудване.
  •   ЕPSS тест: Надеждно и ефективно автоматизиране на целия тестови и документален процес.