Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Как да подсигурим 24/7 достъп до надеждно електрозахранване

  Един началник на обект може да наблюдава дадено съоръжение на таблета си със софтуер на Schneider Electric
  Power Outage Insight ви осигурява необходимите данни, за да постигнете безопасна, ефективна и продуктивна среда. До 2015, 80% от повредите, засягащи критични услуги, ще бъдат причинени от хората и от процесните проблеми. - Проучване на Gartner "Мениджмънт на конфигурациите за виртуални и облачни инфраструктури" от Ronni J. Colville и George Spafford, октомври 2010 г.

  Точната и навременна информация ви позволява да предприемете по-ефективни действия

  Съчетавайки няколко компонента, решението Power Outage Insight изпълнява ролята на личен експерт, който е постоянно на ваше разположение, за да подпомага персонала в ежедневната работа и в критични ситуации, като в същото време ви осигурява максимален достъп до безопасно и надеждно електричество.

  • Точно навреме, напълно изчерпателна информация: — В случай на отпадане на захранването, софтуерът извършва диагностика в реално време, за да локализира бързо източника на проблема и да предостави кратки и лесни инструкции за възстановяване на захранването.
  • Безопасност на персонала: Тестерите за късо съединение и прекъсвачите с безжично управление защитават персонала при планирана поддръжка или при възстановяване на захранването.
  • Ценово ефективно управление: Решението създава график за планирана поддръжка с цел ограничаване на непредвидените случаи на престой. Уеб базираните интерфейси и опростените процеси пестят време и позволяват по-бързо възстановяване на захранването. Система за управление на алармите предупреждава потребителите с SMS/email известия, базирани на предварително зададени критични нива за даден параметър от системата.
  • 100% проследяемост: Вградената база данни пази записи за ремонт, поддръжка и промени в мрежата.
  • Научете за нашето решение за безопасно управление и контрол на електрическата инсталация.