Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Как да постигнете непрекъснатост на работата в болничните отделения

  Преждевременно родено бебе в инкубатор, решения за здравеопазването
  Цялостните UPS решения за болници гарантират непрекъсната работа на системите в детските отделения при прекъсване на захранването. Надеждните UPS решения осигуряват непрекъсната работа на оборудване като КТ скенери, ЯМР и друга медицинска техника в операционните и отделенията от критично значение за запазване на живота и здравето на пациентите при всякакви обстоятелства.

  Представяме надеждни решения за непрекъсваемо захранване за детски и интензивни отделения

  UPS устройствата на Schneider Electric™ за лечебни заведения позволяват защита на хората и ресурсите и гарантират надеждно електрозахранване дори при най-тежки условия. При отпадане на основното захранване, UPS решенията незабавно осигуряват алтернативно захранване, докато генераторът резервира системата. Това осигурява време за преразпределяне на критичните електрически товари, ако е необходимо.

  Съответстващи на всички стандарти решения, които ще Ви помогнат да опазите човешки живот

  Когато жизненоважните приложения в медицината откажат, здравето и безопасността на пациентите са изложени на риск. Надеждните UPS решения осигуряват непрекъсната работа на оборудване като КТ скенери, ЯМР и друга медицинска техника в операционните и отделенията от критично значение за запазване на живота и здравето на пациентите при всякакви обстоятелства.

  Според стандартите на Международната електротехническа комисия (IEC), инсталирането на UPS системи е задължително в считаните за критични отделения, включително:

  • Детски отделения. Едно спиране на захранването в детското отделение може да доведе до загуба на животи. Например, преждевременно родените бебета са изложени на по-висок риск, защото са зависими от животоподдържаща техника. Поради това в тези отделения е необходим UPS, за да се резервира захранването, да се поддържа оптимална температура и да се гарантира, че съответните данни за бебетата за достъпни за сестрите и лекарите.
  • Интензивно отделение. Интензивното отделение има по-висок приоритет за гарантиране на безопасността на пациентите от повечето други отделения. Подходящите и изключително надеждни UPS решения са от съществена важност, защото пациентите, които се възстановяват от сложни операции, са свързани със системи за наблюдение и анализ, които помагат на лекарите и сестрите да вземат точни решения за лекарства, стъпки на лечение и цялостна грижа.

  Решенията на Schneider Electric за непрекъсваемо захранване в болниците са изключително надеждни и разработени в съответствие с най-добрите практики, включително с изискванията на Комисията на здравните заведения (Joint Commission). UPS проектантите и инженерите на Schneider Electric могат да изработят по поръчка UPS решения, които отговарят на най-високите стандарти за здравеопазване и специалните нужди на отделните лечебни заведения.