Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Открийте как професионалният сертификат може да повлияе на вашата кариера

  Млада жена в аудитория

  Професионалният сертификат може да ви отличи сред останалите колеги — особено в бързо развиващи се области като информационните технологии и енергийният мениджмънт. Често липсата на удобни и финансово достъпни програми може да направи този ценен инструмент за кариерно развитие трудно достъпен. Вече не е така благодарение на професионалното онлайн сертифициране от Енергийният университет™ на Schneider Electric™.

  Енергийният университет е достъпен при поискване образователен ресурс, който предлага две рентабилни и изцяло онлайн базирани програми за сертифициране: Сертифициран сътрудник в център за обработка на данни (DCCA) и Професионален енергиен мениджър (PEM). Всяка програма предлага:

  • Надеждни и приложими на пазара препоръки
  • Доказателство за професионални постижения
  • Авторитет в сектора

   Освен подготвителните обучения за сертифициране Енергийният университет предлага още над 200 обучения за енергийна ефективност и центрове за обработка на данни. Всички обучения са безплатни и достъпни при поискване, като се предлагат онлайн без необходимост от пътуване и планиране. Онлайн изпитите за сертифициране са финансово достъпни, могат да бъдат изкарани по всяко време и позволяват на амбициозните професионалисти да изградят резюмето си и да подобрят работната си ефективност с професионални сертификати, които ще дадат тласък на тяхната кариера.

  Нов тласък за вашата кариера с професионален сертификат! Регистрирайте се днес и спестете 10% от таксата за вашия изпит! (Код: 10% отстъпка) Научете повече в Енергийния университет.
  Научете повече