Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Проактивен метод за защита на вашата основна инфраструктура

  Независимо от възрастта на оборудването, имаме варианти за обслужване, които включват поддръжка, дистанционно управление, резервни части, обучение, модернизация и консултация, разпределени в 5 ключови фази на жизнения цикъл на управление на активи. Работник и мениджър в склад.
  Отчетите предоставят подробен анализ в опростен интерфейс (print and Web) за по-бързо и ефективно вземане на решения. Нашите експерти следят вашето оборудване, за да идентифицират и предскажат заплахите, преди да са настъпили, като ви спестяват ценно време и пари.

  Подобрете продуктивността и надеждността, намалете общите разходи за експлоатация

  Специалистите от системата за отдалечено наблюдение (RMS) чрез адаптирани към клиентските съоръжения и актуални в глобален мащаб техники, идентифицират и предсказват физическите заплахи за инфраструктурата, преди да са възникнали - денонощно:

  • Наблюдението се осъществява от вашите продукти/система, не от Schneider Electric, така че ние нямаме пряк достъп до вашата мрежа.
  • Денонощното наблюдение се гарантира от вградените механизми за резервиране - от мрежови данни до центрове за данни на RMS.
  • Вие ще имате достъп до данните по време на и след всяко събитие, като Вие определяте отчетите.
  • RMS може да бъде закупена отделно или като част от по-голям план, който добавя най-добрите възможни услуги.

  Сигурност и спокойствие с услуги за отдалечено наблюдение (RMS) от Schneider Electric
  Научете повече