Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text

  Представяме EcoStruxure™ Power

  Свързани с IoT решения, готови да подобрят всеки аспект на вашата електроразпределителна система. Поемете пълен контрол с данни в реално време и интелигентен анализ за профилактична поддръжка.

 • Default Alternative Text

  Животоспасяваща НАДЕЖДНОСТ

  Построяването на иновативна и екологична болница за деца е смела идея. Болница за деца Nemours разполага със спешни генератори, които връщат животоспасяващо електрическо захранване за 10 секунди или по-малко, за да могат медицинските екипи да имат чисто и непрекъсващо захранване, осигуряващо НАДЕЖДНОСТ – чрез Schneider EcoStruxure™ Power.

  Гледайте сега
 • Default Alternative Text

  Преосмисляне на бъдещето

  С отворена интеграция, операции и анализи в реално време и повишени нива на киберсигурност EcoStruxure Power се възползва максимално от новите възможности, създадени от интелигентните устройства и цифровизацията, за да подобри надеждността, сигурността, ефикасността, устойчивостта и свързаността.

  Гледайте видеоклипа Вижте електронната книга

  EcoStruxure™ Power

  EcoStruxure Power осигурява безопасни широко достъпни и енергийно ефективни електроразпределителни мрежи за архитектури с ниско и средно напрежение. Нашите IoT-съвместими решения за управление на захранването подобряват свързаността, надеждността на работата в реално време и осигуряват възможност за интелигентен анализ и реализиране на значителни финансови ползи за бизнеси от всякакви размери и нива на развитие.
  Алтернативен текст по подразбиране

  Енергично начало на цифровото бъдеще... от днес

  Ако проектирате, строите, управлявате или обслужвате сгради или критични инсталации, открийте четири начина да управлявате съвременния нов модел за електроразпределение в нашето допълнително електронно ръководство. Научете повече

  Факти относно EcoStruxure Power

  • До 15% Намаляване на разходите за поддръжка
  • До 10% Намаляване на разходите за енергия
  • До 15% Намаляване на разходите за проекти
  Алтернативен текст по подразбиране
  • Вашата електрическа система иска да каже нещо Дайте ѝ глас с EcoStruxure™ Power. Наблюдавайте електроразпределението, намерете проблемите и контролирайте активите дистанционно с помощта на решението Смарт табла /Smart Panels/. Научете повече за смарт таблата.
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Разгърнете Вашия потенциал за бизнес растеж EcoXpert е с най-много отличия сред партньорските програми, като позволява на партньорите на Schneider Electric да разширят своя бизнес, като се превърнат в одобрени внедрители на архитектурата и платформата EcoStruxure™. Научете повече за нашата партньорска програма EcoXpert
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Електрозахранване и електропреносни мрежи Постигнете ефективност и безотказна работа на вашите мрежови инсталации с иновативните решения за управление на захранването. Научете повече
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Управление на захранването Подобрете наличността и надеждността, като въведете икономии на оперативните разходи с мониторинг и контрол на захранването. Научете повече

  EcoStruxure за Вашия бизнес

  Оптимизирайте Вашето енергопотребление, поддържайте здравословна и продуктивна среда, обновявайте остарелите съоръжения и се свързвайте с вашите интегрирани решения по всяко време, навсякъде
  Научете повече

  Истории на наши клиенти – EcoStruxure Power

  • Детска болница Nemours

   Разберете как Schneider Electric работи зад кулисите, за да предостави непрекъснат източник на енергия в детската болница Nemours.

  • Летище Женева

   Модернизация на електроразпределението на едно летище – от паркинга до отпътуването – без забавяния.

  • Maison Manival

   Френска пекарна за ръчно изработени продукти доказва, че свързаните технологии на Schneider Electric могат да помогнат за поддържане на традиционните бизнеси.

  • Мелбърн крикет граунд

   Следене на разходите за управление на стадион с 100 000 места и мониториране на спестяванията на енергия в реално време.

  • Световно турне на форум за иновации

   Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

   Присъединете се към дигиталната революция!
   Default Alternative Text