Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text

  Да опознаем платформата EcoStruxure

  Гръбнакът на IoT приложенията. Преобразувайте Вашия свързан бизнес с нашата фундаментална технологична платформа.

  Гледайте видеоклипа
 • Default Alternative Text

  Инвестиране в знания за IoT

  Сформирахме партньорство с ESCP Europe, за да създадем IoT Chair и да се уверим, че бъдещите лидери разбират променящата се бизнес среда в ерата на IoT.

  Гледайте сега

  EcoStruxure™ Platform

  Цифровият гръбнак, който свързва най-добрите ОТ решения с най-новите тенденции от ИТ технологиите, за да отключите нереализираната стойност на Вашата дейност и да се възползвате от истинския потенциал на Интернет на нещата.
  • Co-Innovation: Ускоряване и мащабиране на цифровата трансформация

   Екосистемата за съвместни иновации на Schneider Electric с цифрови партньори като Microsoft, Accenture, стартъп компании и клиенти ни позволява да мащабираме нейната IoT архитектура, EcoStruxure, според дигиталното пътешествие на всеки клиент. Изследването на сградата The Edge на Deloitte демонстрира новаторски цифрови решения за по-добра енергийна ефективност

  • Възползвайте се от екосистемата на IoT

   Нашият базиран на отворени стандарти подход е подкрепен от нашето сътрудничество с органи за стандарти в бранша като Industrial Internet Consortium, IEEE и Open Interconnect Consortium, както и чрез технологични партньорства с лидери в индустрията като Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey и IBM.

  • Отключване на стойността на Индустриалния интернет на нещата (IIoT)

   Сирил Пърдюкат се присъединява в един разговор край огъня в Hardwired, за да обсъди IoT, изкуствения интелект (AI) и стойността, която EcoStruxure носи за нашите клиенти.

   Открийте EcoStruxure

   Единична IoT система, която Ви прави конкурентни в съвременния цифров свят. EcoStruxure променя всичко. Открийте как да подобрите стойността чрез безопасност, надеждност, ефективност, устойчиво развитие и свързаност за Вашия бизнес още днес.
   Свалете сега