Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text

  Ние сме двигател на ИНОВАЦИЯТА

  И я реализираме на всяко ниво, използвайки EcoStruxure™. Открийте как Schneider Electric осъществява смелите идеи чрез ИНОВАТИВНО портфолио с IoT свързани продукти, edge-контрол, приложения, анализ и услуги.

  Гледайте сега Успех на клиентите
 • Default Alternative Text

  2020 г.: С амбиция за НУЛА ОТПАДЪЦИ

  НУЛА ОТПАДЪЦИ в производствените предприятия до 2020 г. е смела идея. С Schneider EcoStruxure™ корпорацията Whirlpool използва данни и експертна подкрепа, за да управлява и постига своята стратегия за устойчиво развитие.

  Гледайте видеоклипа
 • Default Alternative Text

  Световно турне на форум за иновации

  За да останеш конкурентноспособен, в дигиталната икономика се изискват смели идеи и иновации. Форумите за иновации на Schneider Electric са изцяло насочени да Ви подготвят за лидерство в тази ера.

  Научете повече

  EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

  EcoStruxure принадлежи на Schneider Electric и е активирана за IoT, готова за ползване, отворена, оперативно съвместима архитектура и платформа в домове, сгради, центрове за данни, инфраструктури и промишленост.

  EcoStruxure доставя иновации на всяко ниво от свързаните продукти до най-нов контрол и приложения, аналитични програми и услуги в 6 области на опита – мощност, IT, строителство, машини, заводи и мрежи – доставя подобрена стойност наред с безопасност, надеждност, оперативна ефективност, устойчивост и свързаност за нашите клиенти.

  Нашите актуални истории с участието на клиентите ни

  • ArcelorMittal

   ArcelorMittal подобрява качеството на стоманата и прави производството по-безопасно за околната среда, работейки денонощно, чрез Schneider EcoStruxure™ Plant.

  • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

   Най-големият Hilton Garden Inn извън САЩ сега е един от най-ефективните и устойчиви хотели на Hilton.

  • SA Power Networks

   Запазване на електроснабдяването на 1,5 милиона домакинства през най-екстремните бури е смела амбиция.

  • Telefónica

   С EcoStruxure™ IT на Schneider центърът за данни Alcalá на Telefónica обработва изумителните 14 kW на сървърен шкаф и същевременно осигурява надеждни услуги.

  Гледайте | IoT: Захранване на серията на дигиталната икономика

  IoT предефинира обстановката за начина на взаимодействия между фирмите и клиентите. Свидетели сме на безпрецедентна достъпност до иновативни технологии, завишени очаквания на клиентите и планини от данни. Никоя от индустриите не е останала недокосната. Тази ексклузивна серия CNBC, спонсорирана от Schneider Electric, изследва тенденциите и технологиите, които създават обстановката за прехода към дигитална икономика.
  • Световно турне на форум за иновации

   Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

   Присъединете се към дигиталната революция!
   Default Alternative Text

  Факти за EcoStruxure

  • 21 000 Системни интегратори и партньори в една екосистема
  • 1,5 милиона Управлявани активи
  • 40+ Комерсиализирани цифрови услуги
  Алтернативен текст по подразбиране

  Открийте EcoStruxure™

  Цялостна, отворена IoT система, която Ви прави конкурентни в съвременния цифров свят - EcoStruxure™ ще промени всичко. Открийте ползата от използването на интернет на нещата за безопасност, надеждност, ефективност, устойчиво развитие и свързаност във вашия бизнес. Свалете сега
  Алтернативен текст по подразбиране