Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Ние сме двигател на ИНОВАЦИЯТА

   И я реализираме на всяко ниво, използвайки EcoStruxure™. Открийте как Schneider Electric осъществява смелите идеи чрез ИНОВАТИВНО портфолио с IoT свързани продукти, edge-контрол, приложения, анализ и услуги.

   Гледайте сега Успех на клиентите
  • Default Alternative Text

   2020 г.: С амбиция за НУЛА ОТПАДЪЦИ

   НУЛА ОТПАДЪЦИ в производствените предприятия до 2020 г. е смела идея. С Schneider EcoStruxure™ корпорацията Whirlpool използва данни и експертна подкрепа, за да управлява и постига своята стратегия за устойчиво развитие.

   Гледайте видеоклипа
  • Default Alternative Text

   Световно турне на форум за иновации

   За да останеш конкурентноспособен, в дигиталната икономика се изискват смели идеи и иновации. Форумите за иновации на Schneider Electric са изцяло насочени да Ви подготвят за лидерство в тази ера.

   Научете повече

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure принадлежи на Schneider Electric и е активирана за IoT, готова за ползване, отворена, оперативно съвместима архитектура и платформа в домове, сгради, центрове за данни, инфраструктури и промишленост.

   EcoStruxure доставя иновации на всяко ниво от свързаните продукти до най-нов контрол и приложения, аналитични програми и услуги в 6 области на опита – мощност, IT, строителство, машини, заводи и мрежи – доставя подобрена стойност наред с безопасност, надеждност, оперативна ефективност, устойчивост и свързаност за нашите клиенти.

   Нашите актуални истории с участието на клиентите ни

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal подобрява качеството на стоманата и прави производството по-безопасно за околната среда, работейки денонощно, чрез Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    Най-големият Hilton Garden Inn извън САЩ сега е един от най-ефективните и устойчиви хотели на Hilton.

   • SA Power Networks

    Запазване на електроснабдяването на 1,5 милиона домакинства през най-екстремните бури е смела амбиция.

   • Telefónica

    С EcoStruxure™ IT на Schneider центърът за данни Alcalá на Telefónica обработва изумителните 14 kW на сървърен шкаф и същевременно осигурява надеждни услуги.

   Гледайте | IoT: Захранване на серията на дигиталната икономика

   IoT предефинира обстановката за начина на взаимодействия между фирмите и клиентите. Свидетели сме на безпрецедентна достъпност до иновативни технологии, завишени очаквания на клиентите и планини от данни. Никоя от индустриите не е останала недокосната. Тази ексклузивна серия CNBC, спонсорирана от Schneider Electric, изследва тенденциите и технологиите, които създават обстановката за прехода към дигитална икономика.
   • Световно турне на форум за иновации

    Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

    Присъединете се към дигиталната революция!
    Default Alternative Text

   Факти за EcoStruxure

   • 21 000 Системни интегратори и партньори в една екосистема
   • 1,5 милиона Управлявани активи
   • 40+ Комерсиализирани цифрови услуги
   Алтернативен текст по подразбиране

   Открийте EcoStruxure™

   Цялостна, отворена IoT система, която Ви прави конкурентни в съвременния цифров свят - EcoStruxure™ ще промени всичко. Открийте ползата от използването на интернет на нещата за безопасност, надеждност, ефективност, устойчиво развитие и свързаност във вашия бизнес. Свалете сега
   Алтернативен текст по подразбиране