Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   2050: БЪДЕЩЕ с въглероден неутралитет

   Бърз ход към БЪДЕЩЕ с въглероден неутралитет е смела идея. Още повече – осигуряването на чиста енергия за милиони означава подобряване на остаряващата национална електропреносна мрежа. Enel си осигурява успех, използвайки Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Гледайте сега
  • Default Alternative Text

   НАДЕЖДНИ сред бурята

   Запазване на електроснабдяването на 1,5 милиона домакинства по време на най-екстремните бури е смела идея. SA Power Networks разчита на Schneider EcoStruxure™ Grid за НАДЕЖДНО мониториране и управление на цялата си мрежа, което спомага за осигуряването на безопасността на хората от Южна Австралия в екстремните метеорологични условия.

   Вижте видеото

   EcoStruxure™ Grid

   От гладко местно производство и интегриране по ръба на мрежата до свързване на търсенето и предлагането, EcoStruxure Grid увеличава ефективността на Вашата мрежа и я прави устойчива.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Отключете потенциала на цифровата мрежа

   Модернизирането и цифровизирането на мрежата е възможност за растеж на предприятието. Това ще подобри надеждността, ще добави устойчиво развитие, ще подобри ефективността и сигурността и ще подобри оперативните резултати. Прочетете статията на блога

   Енергийни факти и тенденции

   • 75 милиарда IoT-свързани устройства до 2025 г.
   • 58% ръст в глобалното енергийно потребление до 2040 г.
   • 72% намаление в цената на слънчевата електроенергия от 2009 г.
   Алтернативен текст по подразбиране
   • Новият свят на енергията В новия свят на енергетиката, задвижен от декарбонизация, децентрализация и цифровизация, разпределителните дружества се нуждаят от иновации и развитие.
   • Бъдещето на енергетиката е тук Дигитализация, децентрализация и декарбонизация преобразяват начина, по който произвеждаме, пренасяме, разпределяме и употребяваме електричество. Допълнително от интервюто с Bloomberg на нашия главен стратегически директор Emmanuel Lagarrigue – "Среща за бъдещето на енергията".
   • Интелигентни мрежи за достигане на техния потенциал
    EcoStruxure за електроразпределителни дружества Интелигентните комунални услуги трябва да еволюират в посока интелигентни мрежи, нови бизнес модели и нови клиентски услуги, за да се разраснат отвъд енергийните продажби. Открийте как
   • Термално захранване, далекопроводи и красив залез
    Дигитална подстанция Нашето ново решение комбинира оперативна съвместимост, киберсигурност и свързаност, приспособявайки IoT да улесни живота Ви и да събере информация в реално време от полето до ниво предприятие за управление на активите. За повече подробности

   Открийте истории на клиенти от мрежата на EcoStruxure™

   • Световно турне на форум за иновации

    Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

    Присъединете се към дигиталната революция!
    Default Alternative Text