Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text

  2050: БЪДЕЩЕ с въглероден неутралитет

  Бърз ход към БЪДЕЩЕ с въглероден неутралитет е смела идея. Още повече – осигуряването на чиста енергия за милиони означава подобряване на остаряващата национална електропреносна мрежа. Enel си осигурява успех, използвайки Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Гледайте сега
 • Default Alternative Text

  НАДЕЖДНИ сред бурята

  Запазване на електроснабдяването на 1,5 милиона домакинства по време на най-екстремните бури е смела идея. SA Power Networks разчита на Schneider EcoStruxure™ Grid за НАДЕЖДНО мониториране и управление на цялата си мрежа, което спомага за осигуряването на безопасността на хората от Южна Австралия в екстремните метеорологични условия.

  Вижте видеото

  EcoStruxure™ Grid

  От гладко местно производство и интегриране по ръба на мрежата до свързване на търсенето и предлагането, EcoStruxure Grid увеличава ефективността на Вашата мрежа и я прави устойчива.
  Алтернативен текст по подразбиране

  Отключете потенциала на цифровата мрежа

  Модернизирането и цифровизирането на мрежата е възможност за растеж на предприятието. Това ще подобри надеждността, ще добави устойчиво развитие, ще подобри ефективността и сигурността и ще подобри оперативните резултати. Прочетете статията на блога

  Енергийни факти и тенденции

  • 75 милиарда IoT-свързани устройства до 2025 г.
  • 58% ръст в глобалното енергийно потребление до 2040 г.
  • 72% намаление в цената на слънчевата електроенергия от 2009 г.
  Алтернативен текст по подразбиране
  • Новият свят на енергията В новия свят на енергетиката, задвижен от декарбонизация, децентрализация и цифровизация, разпределителните дружества се нуждаят от иновации и развитие.
  • Бъдещето на енергетиката е тук Дигитализация, децентрализация и декарбонизация преобразяват начина, по който произвеждаме, пренасяме, разпределяме и употребяваме електричество. Допълнително от интервюто с Bloomberg на нашия главен стратегически директор Emmanuel Lagarrigue – "Среща за бъдещето на енергията".
  • Интелигентни мрежи за достигане на техния потенциал
   EcoStruxure за електроразпределителни дружества Интелигентните комунални услуги трябва да еволюират в посока интелигентни мрежи, нови бизнес модели и нови клиентски услуги, за да се разраснат отвъд енергийните продажби. Открийте как
  • Термално захранване, далекопроводи и красив залез
   Дигитална подстанция Нашето ново решение комбинира оперативна съвместимост, киберсигурност и свързаност, приспособявайки IoT да улесни живота Ви и да събере информация в реално време от полето до ниво предприятие за управление на активите. За повече подробности

  Открийте истории на клиенти от мрежата на EcoStruxure™

  • Световно турне на форум за иновации

   Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

   Присъединете се към дигиталната революция!
   Default Alternative Text