Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

 • Default Alternative Text

  Надеждни данни за ДИГИТАЛНИ животи

  Доставянето на сигурни услуги в облака от един от най-натоварените центрове за данни в света е смела амбиция. С EcoStruxure™ IT на Schneider центърът за данни Alcalá на Telefónica осигурява надеждни услуги, които поддържат темпото с увеличаващите се ДИГИТАЛНИ животи на клиентите, докато обработва изумителните 14 kW на сървърен шкаф.

  Гледайте сега
 • Default Alternative Text

  СВЪРЗАНИ в дъждовно или слънчево време

  Възможността 4000 учащи да останат СВЪРЗАНИ към образование на световно ниво, каквото и да е времето, е смела амбиция. С Schneider EcoStruxure™ IT училищната област на Bainbridge Island подсигурява свързаност в училищата си, за да може учащите да продължават да се обучават, независимо дали времето е дъждовно или слънчево.

  Гледайте видеоклипа
 • Default Alternative Text

  Балансиране на рисковете от модернизация на центровете за данни

  Модернизирането на центровете за данни не е лесно. Успешното модернизиране се нуждае от правилен баланс между облак, колокация и собствени активи, като Вашият избор може да има огромно влияние върху финансовите Ви резултати.

  Достъп до доклада
 • Default Alternative Text

  Следващата Ви голяма идея

  Представете си, че имате отлична идея, която внезапно става глобална.
  Готов ли е Вашият център за данни за следващата Ви голяма идея?

  Вижте видеото

  EcoStruxure™ IT

  В съвременния свят е по-важно от всякога да защитите критичната информация и данни. Вземете мерки да гарантирате, че физическата инфраструктура на вашия център за данни може да се адаптира бързо, за да поддържа бъдещото търсене, предизвикано от IoT и растежа -- в облака и edge -- без никакви компромиси с оперативната ефективност.
  Алтернативен текст по подразбиране

  Открийте EcoStruxure за център за данни

  Научете как, използвайки данните на свързани устройства в изпълнима информация, Вашият център за данни може да бъде устойчив, ефективен и мощен. Достъп до интернет семинара

  Факти за EcoStruxure за център за данни

  • 30% Повишение при оползотворяване на инфраструктурата
  • 30% Намаление на фалшивите аларми
  • 60% По-бързо въвеждане в експлоатация
  Алтернативен текст по подразбиране
  • Центрове за данни и мрежови системи

   Ние сме водещият доставчик на решения за физическа инфраструктура за целия център за данни и неговия жизнен цикъл.

   Научете повече
   Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Доставчици на облачни системи и услуги С увеличение на мащаба и скоростта на цифровизацията нашите решения помагат на доставчиците на облачни, телекомуникационни и колокационни услуги да гледат към бъдещето с увереност. Научете повече
  • Касиер в банков клон
   Банки и финанси Ние помагаме на клиентите на банковите и финансовите институции да постигнат устойчив растеж, да управляват оперативните рискове и да се реализират успешно в своята дигитална трансформация. Научете повече

  Истории от нашите клиенти – EcoStruxure™ IT

  • Animal Logic

   Отидете зад кулисите, за да откриете как нашият бързо разгърнат, предварително разработен център за данни помага на студиото за анимация и визуални ефекти зад "LEGO филмът", "Матрицата" и "Великият Гетсби".

  • Училищен район Bainbridge Island

   EcoStruxure™ IT осигурява продължаващо образование в страхотна образователна среда. Училището се поддържа в сесия с видимост в реално време на цялата мрежа.

  • Telefónica

   С EcoStruxure™ IT центърът за данни Alcalá на Telefónica обработва изумителните 14 kW на сървърен шкаф и същевременно осигурява надеждни услуги. Научете как Telefónica увеличи капацитета и подобри своята рентабилност.

  • Internap

   Доставчикът на колокация Internap задава темпа чрез комбиниране на нашите модулни и разширяеми продукти за надежден високотехнологичен ръст в изчисленията със специализирано решение на инфраструктурата за център за данни.

  • Световно турне на форум за иновации

   Открийте нашите форуми за иновации и се научете да преуспявате в бързо променящия се свят. Присъединете се към нас на следващия форум за иновации в Париж, на 5 – 6 април, докато се подготвяме за захранване на дигиталната икономика.

   Присъединете се към дигиталната революция!
   Default Alternative Text