Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

   • Развийте Вашия бизнес

    Научете се как да изградите, управлявате и разрастнете Вашата компания с нашата подкрепа. Нашето призвание е да Ви помогнем да успеете.

   • Default Alternative Text
   • Регистрация/Вписване
  Алтернативен текст по подразбиране

  Ако сте нов електроинсталатор

  Как да започнете и ръководите Ваш собствен бизнес? Къде да намерите подкрепа? Направете първите си стъпки с Schneider Electric като партньор. Ние винаги ще бъдем на Ваша страна.
  • Необходимите стъпки за започване на бизнес

   За да започнете и управлявате Ваш собствен бизнес в областта на електроенергията, ще се нуждаете не само от технически умения, но и от бизнес съвети, капитал и солиден бизнес план. Другият вариант е да закупите франчайз от предприемач в бизнеса, който осигурява експертни познания и марка. Ако все пак Вашата мечта е да ръководите изцяло собствен бизнес, по-нататък можете да прочетете цялостен обзор на стъпките, които трябва да следвате.

   Регистрирайте се или се впишете, за да продължите да четете
   Default Alternative Text

   Запишете се за пълен достъп

   Научете всичко, което трябва да знаете за това как да започнете Вашия електроинсталаторски бизнес – получете лични съвети и поддръжка от глобалния специалист по управление на енергията и автоматизация.
   Регистрирайте се днес