Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Развийте Вашия бизнес

   Научете се как да изградите, управлявате и разрастнете Вашата компания с нашата подкрепа. Нашето призвание е да Ви помогнем да успеете.

   Регистрация/Вписване
  Работници разговарят в склад, услуги

  Разширете Вашия бизнес

  Постигнете ново ниво за Вашата фирма и удовлетвореността на Вашите клиенти. Привлечете повече клиенти, увеличете продажбите и разширете Вашия бизнес.
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Поддържайте Вашите клиенти удовлетворени Доволните клиенти създават повече и по-добри продажби, водят до ценни препоръки и пряко се отразяват на успеха или неуспеха на вашия бизнес. Как да ги поддържате удовлетворени? Регистрирайте се или се впишете от тук
  • Алтернативен текст по подразбиране
   Топ съвети за увеличаване на продажбите Успехът в бизнесът Ви е да продадете успешно себе си. Вашата цел не е просто да получите проект днес, а да изградите връзка с клиента, която да доведе до повече и по-големи продажби в бъдеще. Представяме Ви някои прости, но съществени съвети за подготовка, презентация и развитие на отношенията с клиентите. Регистрирайте се или се впишете от тук

  Запишете се за пълен достъп

  Дайте начало на растежа на Вашия бизнес и постигнете истинския си потенциал с Schneider Electric.
  Регистрирайте се днес