Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   По-сигурен дом

   Защитете Вашия дом и Вашите близки с интелигентни решения за безопасност.

  Home-YP-ED-SE_03

  Защита през цялото време

  Включвате и изключвате ли ключовете във Вашата кухня с мокри ръце? Използвате ли Вашия сешоар в мократа баня след къпане? Все повече електрически и електронни уреди, като малки телевизори и радио апарати, се монтират на влажни места, като бани, външни градини или балкони. Водоустойчивостта и устойчивостта на климатични въздействия са от жизненоважно значение.

  Нашите контакти с дефектнотокова защита добавят защита за Вас и Вашите близки,  докато влагозащитените ключове и контакти Ви защитават от опасни токови утечки, предизвикани от мокри ръце. Освен това, нашите автоматични прекъсвачи и дефектнотокови защити осигуряват надеждно електроразпределение и защита на електрическите вериги във Вашия дом.


  Home-YP-ED-SE_04

  Безопасност и сигурност по всяко време

  Внезапното покачване на мощността и напрежението, предизвикано от мълнии, може да повреди Вашите ценни домашни мултимедийни системи, а внезапното прекъсване на захранването може да скъси техния експлоатационен срок.

  Безопасното и непрекъснато електрозахранване е от съществено значение за оборудването и системите във Вашия дом. Нашите устройства за защита от пренапрежение осигуряват по-добра защита от на пикови токове, а нашите устройства за непрекъсваемо електрозахранване (UPS) осигуряват Вашата сигурност,  непрекъснато захранване и функциониране на мултимедийните системи във Вашия дом.

  Home-YP-ED-SE_05

  Вижте още