Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

    Прессъобщения и новини

Бъди част от иновациите в сферата на дигиталната икономика

Търсим талантливи студенти последна година или дипломирани специалисти по Автоматика, Роботика или Мехатроника, които да станат част от нашата EcoStruxure академия. Предлагаме едногодишна следдипломна програма, която ще даде експертни познания за нашата IoT платформа EcoStruxure и нейното приложение

Второто издание на Industrial Excellence Academy стартира през септември

Второто издание на Industrial Excellence Academy на Schneider Electric България започва на 10 септември 2018. Академията на глобалния лидер в енергийния мениджмънт и иновациите предлага възможност за обучение по Lean-методологията с участието на лектори от Schneider Electric, както и външни представители.

Schneider Electric участва в лятна школа "Мениджмънт в енергетиката"

Schneider Electric България ще бъде част от лятна школа "Мениджмънт в енергетиката", организирана от списание "Ютилитис" и Център за образователни услуги на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Лидерът в енергийния мениджмънт е и генерален спонсор на академията, която ще се проведе от 19 до 21 септември 2018 г., в София.

Schneider Electric партнира на Френския културен институт в Европейска нощ на музеите в София 2018

Schneider Electric е партньор на Френския културен институт в Европейска нощ на музейте в София. Културното мероприятие, превърнало се в традиция за множество европейски градове, ще се проведе в София на 19 май, събота.