Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Прессъобщения и новини

  Schneider Electric представи ново поколение автоматични прекъсвачи от семейството на Compact NSX. Eфективност само с 1 клик

  Най-надеждната защита с дизайн, основан на рото-активната технология на изключване. Compact NSXm предлага надеждна защита на захранването и лесен монтаж, което позволява максимална ефективност и улеснява работата на специалистите. Гамата Compact NSXm е подходяща за разпределителни табла ниско напрежение, машини и контролни табла.

  mySchneider Награди е новото име на програмата за лоялни клиенти на Шнайдер Електрик България ЕООД

  Ако сте професионалист в сферaтa на изграждане на електроинсталации, производство на табла, системна интеграция, производство на машини или само търгувате с продукти на Schneider Electric, вероятно вече познавате програмата за лоялни клиенти на „Шнайдер Електрик България“ ЕООД. Вече 2 години програмата, позната до сега като „Контакт+“,

  Главният мениджър на Schneider Electric, Йонуц Фаркаш ще представи пред студенти от Техническия университет в София стратегическата визия на компанията за развитието на Дигиталната икономика

  Главният мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Косово и Македония, Йонуц Фаркаш ще представи пред студенти от Техническия университет в София стратегическата визия на компанията за развитието на Дигиталната икономика, IoT и тенденциите в енергийния мениджмънт и автоматизацията.

  Schneider Electric връчи специални грамоти и награди на отличниците в националното състезание „Енергетиката и ние“на Техническия университет – Варна

  Заключителният кръг на третото Национално средношколско състезание „Енергетиката и ние“ тази година премина под мотото „ЗаЕдно в бъдещето“ и се превърна в двудневно събитие, което съчета конкурса за ученици и изключително успешен първи кариерен форум.

  Приключи първото издание на Industrial Еxcellence Academy

  На 1 март 2018 г. завърши първото в България обучение за ефективност в производствения процес, организирано от Schneider Electric България. Industrial Еxcellence Academy е уникална обучителна програма, която дава знания и умения за управляване на работния процес по т.нар. Lean методология.

  Schneider Electric партнира на Френския културен институт в Европейска нощ на музеите в София 2018

  Schneider Electric е партньор на Френския културен институт в Европейска нощ на музейте в София. Културното мероприятие, превърнало се в традиция за множество европейски градове, ще се проведе в София на 19 май, събота.