Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Proud to be in the 2018 Bloomberg Gender-Equality Index

   The index provides a unique barometer of gender-equality performance across sectors worldwide. This reinforces our strong commitment to an inclusive, diverse culture and long-standing efforts to promote gender equality.

   Learn more
  • Default Alternative Text

   Manage your unique life and work

   Our inclusive Global Family Leave policy supports the diverse needs of all our people. So no matter who you are, where in the world you live or how you manage your unique life and work, you can always be at your best.

   Learn more Watch the video

   Многообразието е нашето наследство и нашето бъдеще. Бъдете част от него.

   В Schneider Electric многообразието е неделима част от нашата историята, културата и идентичност. Интеграцията е начинът, по който възприемаме и се отнасяме към всички различия.
   Искаме да създадем култура, която приобщава всички форми на различие и ги разглежда като истинска ценност.

   • Горди сме, че един от нашите служители е носител на олимпийския факел.

    Хенри Гургел от Schneider Electric Бразилия - член на бразилския параолимпийски отбор по вдигане на тежести - пренесе олимпийския факел през щата Сиера.

   • HeForShe IMPACT 10x10x10, Давос 2016 г.

    HeForShe IMPACT 10x10x10 издаде Доклад за равнопоставеност в Давос през януари 2016 г. Десет от водещите световни компании са оповестили нови цифри за половото многообразие на работната сила във встъпителния доклад за равнопоставеност за HeForShe на ООН-Жени.

   • Всеки от нас е уникален

    Искаме да създадем приобщаваща култура, в която всички форми на многообразие се разглеждат като истинска ценност за дружеството.

   • Централа на ООН в Ню Йорк

    На Жан-Паскал Трикуар, главен изпълнителен директор на Schneider Electric е връчена една от петте престижни награди за демонстрираната от него ангажираност и прилагането на политики за развитие и овластяване на жените на работното място, пазара и в общността.

    • #HeForShe Нашата подкрепа към глобалното движение за солидарност

     Откакто станахме един от 10-те шампиона в IMPACT 10x10x10, много от нашите служители мъже се присъединиха към тази вдъхновяващата инициатива с много енергия и истинска отдаденост.

     Брошура "HeForShe мобилизация" (pdf, 932 Kb)
     Default Alternative Text
    • Подкрепа на равенството между половете

     През изминалата година сме реализирали политики за развитие и овластяване на жените на работното място. Поставяме фокус и върху равенството между половете и превръщаме многообразието в един от ключовите компоненти на стратегията ни за развитие на кадрите.

     Брошура "Подкрепа за равенството между половете" (pdf, 1 Mb)
     Default Alternative Text
    • Ангажимент на висшето ръководство

     Да се обърнем към нашата култура е едно от ключовите предизвикателства, пред които сме изправени, за да се превърнем в полово балансирана компания.
     Промяната на културата започва от горе.

     Брошура "Ангажимент на висшето ръководство" (pdf, 1.3 Mb)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Овластяване на жените

     В Schneider Electric  третираме всички наши служители с еднакво уважение и създаваме и насърчаваме подкрепяща среда, в която всички индивиди реализират своя максимален потенциал, независимо от своя пол или други различия.

     Брошура "Овластяване на жените" (pdf, 1.2 Mb)
     Default Alternative Text
    • Бяла книга Как по-добрият баланс между половете в глобалните корпорации може да стимулира бизнеса

     Много глобални корпорации се стараят да се адаптират към новите тенденции като икономическата нестабилност и променящия се начин на живот. Проучване е демонстрирало, че липсата на нови идеи и съпротивлението срещу алтернативни подходи е водеща причина за стагнация в съвременната бизнес среда. Проучването продължава с доказването, че значителен дисбаланс между половете на висшите и средни мениджърски нива на глобална организация води до липса на креативност в решаването на проблеми на бизнеса. Този документ разглежда начина, по който балансът между половете води до увеличен растеж и иновация.

     Бяла книга "Как по-добрият баланс между половете в глобалните корпорации може да стимулира бизнеса" (pdf, 668 Kb)
     Default Alternative Text