Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Многообразие и интеграция

   Многообразието е нашето наследство и нашето бъдеще. Бъдете част от него.

   В Schneider Electric многообразието е неделима част от нашата историята, културата и идентичност. Интеграцията е начинът, по който възприемаме и се отнасяме към всички различия.
   Искаме да създадем култура, която приобщава всички форми на различие и ги разглежда като истинска ценност.
   • Горди сме, че един от нашите служители е носител на олимпийския факел.

    Хенри Гургел от Schneider Electric Бразилия - член на бразилския параолимпийски отбор по вдигане на тежести - пренесе олимпийския факел през щата Сиера.

   • HeForShe IMPACT 10x10x10, Давос 2016 г.

    HeForShe IMPACT 10x10x10 издаде Доклад за равнопоставеност в Давос през януари 2016 г. Десет от водещите световни компании са оповестили нови цифри за половото многообразие на работната сила във встъпителния доклад за равнопоставеност за HeForShe на ООН-Жени.

   • Всеки от нас е уникален

    Искаме да създадем приобщаваща култура, в която всички форми на многообразие се разглеждат като истинска ценност за дружеството.

   • Централа на ООН в Ню Йорк

    На Жан-Паскал Трикуар, главен изпълнителен директор на Schneider Electric е връчена една от петте престижни награди за демонстрираната от него ангажираност и прилагането на политики за развитие и овластяване на жените на работното място, пазара и в общността.

    • #HeForShe Нашата подкрепа към глобалното движение за солидарност

     Откакто станахме един от 10-те шампиона в IMPACT 10x10x10, много от нашите служители мъже се присъединиха към тази вдъхновяващата инициатива с много енергия и истинска отдаденост.

     Брошура "HeForShe мобилизация" (pdf, 932 Kb)
     Default Alternative Text
    • Подкрепа на равенството между половете

     През изминалата година сме реализирали политики за развитие и овластяване на жените на работното място. Поставяме фокус и върху равенството между половете и превръщаме многообразието в един от ключовите компоненти на стратегията ни за развитие на кадрите.

     Брошура "Подкрепа за равенството между половете" (pdf, 1 Mb)
     Default Alternative Text
    • Ангажимент на висшето ръководство

     Да се обърнем към нашата култура е едно от ключовите предизвикателства, пред които сме изправени, за да се превърнем в полово балансирана компания.
     Промяната на културата започва от горе.

     Брошура "Ангажимент на висшето ръководство" (pdf, 1.3 Mb)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Овластяване на жените

     В Schneider Electric  третираме всички наши служители с еднакво уважение и създаваме и насърчаваме подкрепяща среда, в която всички индивиди реализират своя максимален потенциал, независимо от своя пол или други различия.

     Брошура "Овластяване на жените" (pdf, 1.2 Mb)
     Default Alternative Text
    • Брошура Запознайте се с политиката за многообразие и интеграция в Schneider Electric

     Принципите за многообразие и интеграция описват как нашите ангажименти се прилагат спрямо Schneider Electric и посочват начините, по които те трябва да бъдат разглеждани и реализирани на всички нива в дружеството.

     Брошура "Многообразие и интеграция" (pdf, 888 Kb)
     Default Alternative Text
    • Бяла книга Как по-добрият баланс между половете в глобалните корпорации може да стимулира бизнеса

     Много глобални корпорации се стараят да се адаптират към новите тенденции като икономическата нестабилност и променящия се начин на живот. Проучване е демонстрирало, че липсата на нови идеи и съпротивлението срещу алтернативни подходи е водеща причина за стагнация в съвременната бизнес среда. Проучването продължава с доказването, че значителен дисбаланс между половете на висшите и средни мениджърски нива на глобална организация води до липса на креативност в решаването на проблеми на бизнеса. Този документ разглежда начина, по който балансът между половете води до увеличен растеж и иновация.

     Бяла книга "Как по-добрият баланс между половете в глобалните корпорации може да стимулира бизнеса" (pdf, 668 Kb)
     Default Alternative Text