• Default Alternative Text
  Големи центрове за данни

  Големи центрове за данни

  Решения за жизнения цикъл на вашия център за данни с капацитет по-голям от 1 MW

  • Центрове за данни на T5

   В този видеоклип, който представлява референция от клиент, Президента и Изпълнителния директор на центровете за данни на T5, обсъждат структурата на техния център за данни и защо те са избрали Schneider Electric като свой партньор в областта на инфраструктурата.

  • Хубави решения на хладно място

   Schneider Electric е инсталирала първата EcoBreeze система в Америка! Вижте как новото водещо колокационно съоръжение от Cogeco Data Services в Бари, Онтарио, използва нашето оборудване, за да охлажда своето оборудване.

  • Охлаждане и ефективна колокация

   Апаратурата на колокационния център за данни на DataBank се държи на хладно и става по-ефективна с решенията за центрове за данни на Schneider Electric.

  • Отвъд дигиталната болница

   Mercy Health е съвременна организация в областта на здравеопазването, която си партнира с нас за всички нужди свързани с техния център за данни през последните шест години. Работата с Schneider Electric позволи на Mercy да промени своя бизнес модел от болница, поддържана от център за данни към система за център за данни, която поддържа болници.

   Тесен коридор в IT помещение.

   Предизвикателства

   Имате нужда от център за данни, който е в крак с експлозивното темпо на бизнеса днес, базиран на облачни услуги и големи данни. Той трябва да бъде надежден, ефективен и с възможност за надграждане, като същевременно сигурно съхранява вашите данни. Трябва да наблюдавате и да контролирате цялата си физическа инфраструктура посредством автоматизирано и интегрирано управление на център за данни, което да доведе до по-висока ефективност на бизнеса.
   Продуктова снимка на човек пред IT сървърно помещение.

   Големи центрове за данни

   Защо да работите с нас?

   • Икона за центрове за данни и мрежи Решения за пълно обслужване на центрове за данни Schneider Electric е водещ доставчик на решения за пълно обслужване на центрове за данни от рак към ред/редове от ракове, от ред/редове от ракове към помещение, от помещение към сграда.
   • Алтернативен текст по подразбиране Големи центрове за данни Нашият опростен и разширен подход подобрява разходите, скоростта, експлоатационните характеристики, достъпността, мащабируемостта и ефективността.