• Default Alternative Text

  Мрежови шкафове

  Гарантиране наличността на Вашия портал за Вашите облачни услуги и вътрешни приложения.

  • Компактен дизайн и сигурност IT решения за сървърни помещения и мрежови шкафове

   По-големият размер не винаги означава по-добро качество. Благодарение на цялото оборудване - от ракове, до блокове за разпределение на захранването (PDUs) и до софтуер за управление, APC на Schneider Electric може да превърне всяко пространство в IT среда.

  • Съдът се произнесе Върховният съд на Невада разчита на нашите UPS системи

   Въпреки честите прекъсвания на електрозахранването, Върховния съд на Невада не губи и секунда, благодарение на план за резервно захранване, базиран на APC UPS системите на Schneider Electric. Фред Ейкър дойде на нашия павилион по време на изложението Interop през 2014 г. в Лас Вегас и обясни по какъв начин Върховния съд разчита на системите ни, както за центъра за данни, така и тези, които отговарят на изискванията за резервиране на персоналните компютри.

  • InfraStruxure за малки IT предприятия

   Ключът към експлоатация на мрежата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. InfraStruxure за Малки IT предприятия позволява на IT професионалистите да въведат в експлоатация своя сървър и мрежови помещения по лесен, адаптируем и управляем начин.

   Двама души гледат в екрана на лаптоп в център за данни

   Предизвикателства

   Имате нужда да поддържате или повишавате възможността за вътрешния ви достъп и облачните приложения, като същевременно поддържате скоростта и бързината на вашата интернет свързаност. Предоставянето на физическа защита и защита на средата, повишаване на видимостта чрез дистанционно управление и проактивен контрол върху операционните действия са Вашите основни предизвикателства.

   Защо да работите със Schneider Electric

   • Икона за време Лесно, адаптируемо, управляемо решение InfraStruxure за малки IT предприятия е лесна, адаптируема и управляема архитектура за среда извън центровете за данни, като например сървърни помещения и мрежови шкафове.
   • Алтернативен текст по подразбиране Лесна за въвеждане в експлоатация IT физическа инфраструктура Физическата инфраструктура на Schneider Electric за малка IT среда е лесна за конфигуриране, поръчка и инсталация за мрежови шкафове и други видове малки IT среди.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Посетете нашата библиотека, която съдържа безплатни бели книги за типични IT приложения.
   • Алтернативен текст по подразбиране Използвайте уеб-базирани инструменти за избор на продукти и решения за по-лесно планиране и проектиране.
   • Алтернативен текст по подразбиране Използвайте стандартизирани проекти за съвременните предизвикателства, с мащабируема архитектура, която позволява растеж.
   • Алтернативен текст по подразбиране Нашите plug-and-play компоненти се съчетават лесно и позволяват бързо въвеждане в експлоатация и инсталация.