• Default Alternative Text

  Технологични партньори за съвместна автоматизация

  Работете с нашите специализирани технологични партньори за изграждане на Вашето цялостно решение.

  • Mackmyra: дестилация

   Mackmyra се довери Schneider Electric за изграждане на решение за новия си обект за дестилиране, с фокус върху ефективност, чувствителност на околната среда и безопасност.

   Прочетете историята на успеха
  • Внедряване на собствени протоколи за комуникация в системите за автоматизация на минните компании

   Изпълнението на тази идея беше показано чрез проект, който Schneider Electric реализира за Gold Strategic Partner Hilscher. Schneider Electric е признат лидер в осигуряването на технически решения за МММ (мини, минерали, металургия) сегмента. В този случай клиентът ни прие нашата сервизна оферта за обслужване на завода си за литиев карбонат в Аржентина.

   Read more
   Default Alternative Text
  • Технологичен партньор на CAPP - Niobara

   Schneider Electric и партньорът на CAPP Niobara представят иновативен проект за разширяване на система за управление на процеси, който удовлетворява изискванията на клиентите чрез осигуряване на очаквани съкращения на разходи и икономии на време.

   Прочетете повече
   Default Alternative Text
  • Технологичен партньор на CAPP, Prosoft

   Заедно с технологичния партньор на CAPP Prosoft, Schneider Electric представя проект на решение за подновяване на автоматизацията, което намалява времето и разходите за инсталация, увеличава надеждността и безопасността на системата.

   Прочетете повече
   Default Alternative Text
   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   За да изпълним комплексните бизнес и системни изисквания с просто и ефективно решение, ние култивираме екосистема, която включва Технологични партньори за съвместна автоматизация (CAPP). След строги изпитвания и валидация, ние препоръчваме продуктови оферти на CAPP за да гарантираме, че сме отговорни и гъвкави с нашите решения.
   • Алтернативен текст по подразбиране Клиент ли сте? Клиентите и партньорите за решения на Schneider Electric могат да получат допълнителни продукти и технологии от водещи компании.
   • Алтернативен текст по подразбиране Вие технологичен партньор ли сте? Ако Вашата компания разработва допълнителни решения и продукти за изпълнение на нашите решения, тази програма е подходяща за Вас.