• Workers managing the conveyor belt in a packaging facility, industrial automation, machine control, original equipment manufacturer.

  Управление на процеса на транспортиране на материали

  Направете системите за транспортиране на материали и Вашия бизнес по-интелигентни!

  • Оптимизирайте Вашия процес

   Вижте как да оптимизирате Вашите процеси за транспортиране на материали с нашата пълна гама компоненти с интегрирана безопасност. Научете как да използвате множеството налични опции, за да намалите енергопотреблението, и как да ускорите операциите.

  • Автоматизиран склад за по-висока енергийна ефективност

   Syleps, производител в хранителната промишленост и логистиката, се обърна към Schneider Electric за помощ с цел повишаване на енергийната ефективност и усилване на конкурентното предимство.

   Виличен кар с голяма височина в голям склад, промишлена автоматизация, управление на машини, енергийна ефективност.

   Предизвикателства

   Независимо от Вашия фокус - системи за съхранение или транспорт, манипулация и сортиране или цялосни автоматизирани складове - за да повишите рентабилността, трябва да прилагате по-безопасни, съгласувани, гъвкави и ефективни машини с по-ниска себестойност и по-кратко време на доставка.
   Модерна производствена линия във фабрика за хранителни продукти, храни и напитки, управление на машини, промишлена автоматизация.

   Решения за системи за транспортиране на материали

   Защо да работите със Schneider Electric

   • Алтернативен текст по подразбиране Транспортиране на материали Ние предоставяме решения за автоматизация, които Ви позволяват по-бързо да създавате по-съгласувани, ефективни, гъвкави и безопасни системи за транспортиране на материали.
   • Икона графика нагоре MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.