• Default Alternative Text

    Традиционен център за данни

    Решения за центрове за данни с капацитет по-голям от 1 MW.

    • Хубави решения на хладно място Schneider Electric е инсталирала първата EcoBreeze система в Америка! Вижте как новото водещо колокационно съоръжение от Cogeco Data Services в Бари, Онтарио, използва нашето оборудване, за да охлажда своето оборудване.
    • Отвъд дигиталната болница Mercy Health е съвременна организация в областта на здравеопазването, която си партнира с нас за всички нужди свързани с техния център за данни през последните шест години. Работата с Schneider Electric позволи на Mercy да промени своя бизнес модел от болница, поддържана от център за данни към система за център за данни, която поддържа болници.
    • Партньорство за успех Центърът за данни Stampede в Тексаския университет Остин съдържа супер компютър, който се използва за разрешаване на големи проблеми. Поради това се изисква не само първокласно оборудване, но и водеща за индустрията експертиза. Ето защо TACC въвлича инженерната консултантска фирма HMG и съдружници, локалния партньор и дистрибутор SWMCO и глобалния специалист за енергийно управление и автоматизация: Schneider Electric.