• Default Alternative Text

  Решения за микромрежи

  Алтернативен текст по подразбиране

  Предизвикателства

  С нашите индивидуализирани решения, гъвкав подход и доказани експертни познания, ние предоставяме авангардни микромрежи, които осигуряват мрежова независимост, без да Ви лишават от предимствата на централната мрежа. Ние Ви помагаме да осигурите максимално време на работа и възможности за енергиен мениджмънт, които досега бяха достъпни само за големите производители и разпределителни дружества за електроенергия.
  • Усъвършенствайте Вашия бизнес

   Нашите решения за микромрежи са адаптирани към Вашите конкретни потребности. Чрез управление на търсенето нашите решения се адаптират към Вашето производство при отчитане на пиковете в енергопотреблението и променливите енергийни разходи.
  • Защо Schneider Electric?

   Решения за интелигентен енергиен мениджмънт за по-интелигентни източници на електроенергия.
  • Разликата, която заслужавате

   С повече от 700 реализирани проекта, ние доказахме своите експертни познания в областта на микромрежите и можем да бъдем Ваш партньор, предоставяйки Ви индивидуализирано решение, съобразено с Вашите потребности.
  Алтернативен текст по подразбиране

  Анализ на микромрежи

  Не можете да разчитате на надеждността или качеството на електроенергията, осигурявани от енергийната компания, за да вършите безпрепятствено работата си. Дори кратките прекъсвания или нарушения в качеството на електроенергията могат да предизвикат хаос във Вашия бизнес, без да споменаваме проблемите с вътрешното електроразпределение, които могат да бъдат пагубни за Вашия бизнес, тъй като водят до увеличаване на престоите и загубата, забавяне на процесите или унищожаване на оборудването.

  Ползи

  • Алтернативен текст по подразбиране

   Надеждност и сигурност на енергията
  • Алтернативен текст по подразбиране

   Ефективност и оптимизация
  • Алтернативен текст по подразбиране

    Устойчиво развитие в областта на енергията