• Default Alternative Text

  Софтуер за управление на енергията и устойчиво развитие

  Алтернативен текст по подразбиране

  Предизвикателства

  Глобални предприятия притежават сгради и имат служители по целия свят. Трябва да съберете данни от всеки обект, за да получите ключовите показатели и неефективността. Тези данни трябва да бъдат централизирани и налични в глобален мащаб. Имате нужда от скалируемо софтуерно решение и от услуги за получаване на максимума от Вашия софтуер.
  • Усъвършенстване на Вашия бизнес

   Съобразявайки се с изискванията на клиентите, ние даваме препоръки за стратегии, предлагаме технологични решения надвишаващи целите на клиентите.
  • Защо Schneider Electric?

   Ние Ви помагаме да разберете къде сте днес, къде искате да отидете и как да стигнете до там. Нашите софтуерни решения правят данните за енергията и устойчивото развитие видими, давайки възможност за сътрудничество, ефективност и съкращаване на разходите.
  • Разликата, която заслужавате

   Нашият печелил награди софтуер се използва от повече от 4,500 клиенти за управление на 300,000 обекта по целия свят. С управлението на 30 милиарда щатски долара за енергопотребление и до 40 милиона метрични тона СО2 нашият софтуер е в основата на нашите услуги.
  Представители на бизнеса, разглеждащи планове за енергийна ефективност, обслужване в полеви условия

  Вижте нашите услуги

  Нашите услуги в областта на енергията и устойчивото развитие осигуряват експертните познания, от които имате нужда, за да получите повече от своите данни за енергията и устойчивото развитие.

  Ползи

  • Алтернативен текст по подразбиране

   Анализ на енергийното потребление и разходи.
   Управление на показателите на енергоспестяването и контролните данни. Интегриране на нови или съществуващи системи.
  • Алтернативен текст по подразбиране

   Проследяване на въглероден, воден, отпадъчен и други видове отпечатък. Споделяне на резултатите със заинтересовани лица.
  • Алтернативен текст по подразбиране

   Мониторинг на енергийния пазар и пазара на въглеродни емисии. Проследяване на бюджетите и фактурите на електроразпределителните дружества.