• Най-после! Нови технологии за почистване, които подобряват ефективността на завода

Алтернативен текст по подразбиране
20% намаляване на времето за почистване ще осигури около един допълнителен час производствено време.

Как оптимизирани системи за почистване на място подобряват производителността в хранително-вкусовата промишленост.

За производителите на храни и напитки е от изключителна важност да се подсигури експлоатация на производственото оборудване при стриктно спазване на изискванията за чистота, тъй хората консумират крайните продукти. В допълнение към изискванията за безопасност на храните,производителите трябва да управляват и производствените престои, разходи, печалби и енергийната ефективност.

Но въпреки времето, средствата и опитът, вложени в поддържането на чистотата на оборудването, производителите може да имат съмнения относно ефективността на системите за "почистване на място" (CIP). Иновациите в технологията CIP им позволяват да отговарят на стандартите за безопасност, като в същото време съкращават разходите без да замърсяват околната среда. Три неща, които да имате предвид, за да реализирате успешен CIP процес:

Обединяването на тези ключови стълбове ще има положително отражение върху разходите за енергия и рентабилността, както и ще осигури оптимизиран процес на почистване за обезпечаване безопасността на храните и напитките.

Свалете експертна инструкция: "Как да оптимизираме процесите за почистване на място (CIP) в хранително-вкусовата промишленост."

Сваляне